Fimax

Hypotheekadvies

Fimax Assurantiën verzorgt voor zowel particulieren als zelfstandig ondernemers hypotheken. Als onafhankelijk intermediair zijn wij naast zelfstandig adviseur van RegioBank tevens aangesloten bij HypotheekCompany.

 

 

HypotheekCompany is een landelijk netwerk van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Alleen wie voldoet aan de hoge professionele kwaliteitseisen kan zich aansluiten. HypotheekCompany heeft ruim 100 vestigingen door heel Nederland; hierdoor kunnen zeer gunstige tarieven van een groot aantal gerenommeerde geldverstrekkers geboden worden. Naast deze inkoopvoordelen laat HypotheekCompany ondernemers, ondernemers zijn en biedt alleen ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Wij kunnen hierdoor onze eigen identiteit behouden, maar kunnen u wel de voordelen van schaalvergroting en gebundelde kennis bieden. Welkom bij HypotheekCompany Doetinchem!

Het kopen van een huis is een grote stap. Het vinden van de juiste woning die aan uw wensen voldoet is vaak de eerste uitdaging. De eerste vraag die beantwoordt dient te worden is de keuze tussen huren of kopen. Daarbij is het belangrijk te weten hoever uw financiële armslag reikt. Maar niet alleen de hoogte van de hypotheek is belangrijk. Er moet een keuze worden gemaakt tussen de verschillende aanbieders van hypotheken, de diverse hypotheekvormen en de periode waarvoor u uw rente vast wilt leggen. Uiteraard zijn ook de voorwaarden van de verschillende geldgevers belangrijk.

Niet alleen op het gebied van hypotheekvorm, moet u keuzes gaan maken. Immers, het kopen van een woning heeft ver strekkende gevolgen op uw financiële huishouding. U wilt bijvoorbeeld ook weten of u de hypotheek kunt blijven betalen in geval van arbeidsongeschiktheid en/of WW.

De hypotheekspecialisten van Fimax Assurantiën helpen u bij deze tal van keuzes voor de optimale hypotheek. Onze advisering begint al voordat u uw woning heeft gevonden. Een berekening van uw maximale hypotheek kan een eerste stap zijn. In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over alle aspecten van een hypotheek.

Netwerk