Fimax

Verkeer

Misschien staat u er niet bij stil. Maar uw bedrijf is letterlijk in beweging. Dagelijks zijn uw bedrijfsauto's op de weg. In de vorm van personenauto's, motoren, bestelauto's of vrachtauto's. Onderweg kan er van alles gebeuren. Eén van uw werknemers kan een aanrijding veroorzaken. Of één van uw voertuigen wordt gestolen. Situaties waarbij de schade voor uw rekening is. Sommige bedrijfsrisico's hebt u nu eenmaal niet in eigen hand. Deze risico's beperkt u door uw bedrijfsauto’s en eventueel de inhoud goed te verzekeren. Waardoor de continuïteit van uw bedrijf ook bij schade aan uw voertuigen is gegarandeerd.

Met de vervoersverzekeringen dekt u de financiële risico's af. Natuurlijk kunt u zelf ook maatregelen nemen om het risico op schade te verkleinen. Enkele tips:


Voorkom schade aan uw voertuigen

  • Zorg ervoor dat uw voertuigen goed onderhouden worden.
  • Geef uw werknemers een bonus voor schadevrij rijden.

Wagenpark

Heeft u meer dan vijf voertuigen? Wij kunnen dan voor u de mogelijkheden voor een wagenpark onderzoeken. De dekking en de premie worden dan afgestemd op de samenstelling van uw wagenpark, het soort vervoer, het vervoersgebied en het schadeverloop.

Voordelen:

  • Uw hele wagenpark verzekerd tegen een scherpe premie
  • Tussentijdse uitbreiding van uw wagenpark is, na aanmelding, automatisch meeverzekerd
  • Inzicht in het schadeverloop via gespecificeerde wagenparkoverzichten

 

Vervoer

Vervoert uw bedrijf regelmatig goederen? Zijn uw medewerkers vaak onderweg? Gaat u regelmatig op zakenreis? Onderweg hebben u of uw medewerkers altijd te maken met risico’s. Door toedoen van uzelf of een ander kan er zomaar iets gebeuren waardoor uw bedrijf flinke schade kan oplopen, zowel materieel als immaterieel. Als u de schade wilt beperken, zijn er tal van mogelijkheden!

 

Een greep uit mogelijkheden:

Inzittendenverzekering, Motorrijtuigenverzekering, Transportverzekering, Werkmaterieelverzekering, Zakenreisverzekering, Wegan-polis (Werkgeversaansprakelijkheid motorrijtuigen).

Netwerk
Social media