Fimax

Inkomen

Als ondernemer bent u de stuwende kracht van uw bedrijf. U bedenkt plannen, volgt uw koers, motiveert medewerkers, overtuigt klanten en onderhandelt met leveranciers. Uiteraard treft u alle maatregelen die nodig zijn om alles op rolletjes te laten verlopen. Waarschijnlijk bent u dag in dag uit met uw bedrijf bezig.

Maar hoe is het gesteld met uw persoonlijke situatie? Heeft u daarvoor alles net zo goed geregeld als voor uw bedrijf? Wat gebeurt er als u plotseling ziek wordt of arbeidsongeschikt? Hoe blijft uw gezin achter als u onverhoopt komt te overlijden? En is uw pensioen optimaal geregeld? Ook de financiële basis van uw privé-leven moet goed in elkaar zitten en verdient uw volle aandacht! U hebt namelijk veel veel in eigen hand, maar niet alles. Ondernemen gaat nu eenmaal gepaard met risico's. Waarschijnlijk staat u er niet graag bij stil, maar een ongeluk of ziekte kan ook u overkomen. Wat betekent het voor uw bedrijf als uw gezondheid u in de steek laat? En welke gevolgen heeft dat voor uw persoonlijke financiële situatie?

 Om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen, verzekert u zich goed. Wij bieden een compleet assortiment zorgverzekeringen en ondersteunende diensten.

 

Weetje:

Als zelfstandig ondernemer hebt u geen enkel recht op een arbeidsongeschiktheidsuitkering van de overheid. Arbeidsongeschiktheid betekent simpelweg geen inkomen meer of een flinke afname daarvan. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt u uw financiële positie. Of u nu al jaren ondernemer bent of net begonnen, wij adviseren de arbeidsongeschiktheidsverzekering die bij u past.

Netwerk
Social media