Fimax

Veel gestelde vragen

Hieronder enkele voorbeelden van veel gestelde Algemeene vragen. In het linker menu, kunt u per branche verder zoeken naar veel gestelde vragen. Heeft u zelf een goede vraag, laat het ons weten!

 

Veel gestelde vragen over schadeverzekeringen:

Wat zijn de voordelen van een onafhankelijk tussenpersoon?
Enkele van de vele voordelen van een onafhankelijk tussenpersoon zijn: persoonlijk contact en begeleiding, vaste aanspreekpunten, verzekeringen en advies op maat. Tevens kunt u rekenen op het gemak van hulp bij schade. Immers, u komt er pas echt achter hoe en waar u bent verzekerd, in geval van schade.

Rechtshulp van consumentenorganisaties ? Is dat voldoende?
Consumentenorganisaties als De Consumentenbond, ANWB en Vereniging Eigen Huis verlenen rechtshulp op een specifiek terrein als service aan hun leden. Dergelijke organisaties komen veelal op voor de belangen van de leden in het algemeen. Als individu kunt u echter veelal geen rechtshulp afdwingen bij deze organisaties. Het is dus geen overbodige luxe een `persoonlijke` rechtshulpverzekering-op-maat af te sluiten.

Betalen - : is het mogelijk mijn premie in termijnen te betalen?
Ja, dat is mogelijk. U kunt betalen per jaar, halfjaar, kwartaal en per maand. De meeste maatschappijen rekenen voor termijnbetaling extra kosten (premieopslag).

Netwerk
Social media