Fimax

Tips bij hypotheken

Weet wat je weet

Er zijn veel plaatsen waar u onafhankelijke informatie kunt verkrijgen. Één ervan is de website weetwatjeweet.nl Dit is een website van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Weet wat je weet voor je een financiële beslissing neemt. Heeft u genoeg kennis om zelf te kiezen? Moet je meer informatie verzamelen? Of is het verstandiger om advies te vragen? De financiële-kennistest helpt u antwoord te geven op deze vragen.

De AFM is een onafhankelijke instelling en houdt toezicht op het gedrag en de informatieverstrekking van alle partijen op de financiële markten (sparen, lenen, beleggen en verzekeren). Klik HIER voor de website.

 

Nibud

Inzicht in uw geldzaken met het Nibud. Wilt u besparen op de boodschappen? Of meer weten over uw pensioen, hypotheek of erfenis? U vindt hier betrouwbare informatie, praktische tips, berekeningen en testjes. Alles voor meer inzicht in uw inkomsten en uitgaven, nu en later. Neem ook eens een kijkje in onze winkel voor slimme producten bij het omgaan met geld. Daarnaast ondersteunt het Nibud professionals in hun werk.

Het Nibud staat voor Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting. Het is een onafhankelijke stichting, die zijn advies baseert op eigen onderzoek. Klik HIER voor de website.

Netwerk
Social media