Fimax

Erkend Hypotheekadviseur

Bij ons treft u de Erkend Hypotheek Adviseur. Een garantie dat u om de tafel zit met een hypotheekadviseur die continu geschoold wordt. Zo weten ze alles over de recente belastingherziening en de gevolgen die dat heeft voor het afsluiten van een hypotheek.

Tevens heeft de Erkend Hypotheek Adviseur de beroepscode van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) onderschreven. Dit houdt een verplichting tot permanente educatie in en advisering volgens de gedragscode van de SEH. Wij adviseren dan ook dat u, vóór het afsluiten van een hypotheek, eerst naar een vertrouwd en onafhankelijk adres gaat: Fimax Assurantiën.

 

De Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH)

Een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders, helpt consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies. Zij doet dit via een erkenningsregeling voor hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies. De erkenningsregeling is bedoeld voor hypotheekadviseurs die werken bij een bank of een andere hypothecair financier, assurantietussenpersonen, makelaars, intermediairs en zelfstandige bemiddelaars. De erkenning is persoonsgebonden; elke Erkend Hypotheekadviseur heeft de benodigde diploma's behaald en voldoet aan de praktijkvoorwaarden.
 

Netwerk
Social media