Fimax

Detachering

Bijna iedere ondernemer wordt een keer geconfronteerd met een situatie waarin hij zelf niet in staat is om zijn onderneming te besturen of waarbij het verstandiger is drastische ingrepen in de organisatie door een derde te laten uitvoeren. Ons team van Fimax Administratie & Advies kan u in dat geval bijstaan en voor een bepaalde tijd het management van uw onderneming van u overnemen; natuurlijk in nauw overleg met u.

Ook ingeval van ziekte of dergelijke omstandigheden kunnen wij tijdelijk de dagelijkse leiding van uw onderneming overnemen. In een dergelijke situatie worden strikte afspraken met u gemaakt over de zaken die wij wel of niet dienen uit te voeren. Voorts wordt doorlopend aan u gerapporteerd wat er binnen de onderneming gebeurt.

Het inschakelen van externe deskundigen kan echter ook geheel andere redenen hebben: het uitvallen van één van uw medewerkers als gevolg van ziekte, zwangerschap, ouderschapsverlof of een langdurige vakantie (sabatical). Fimax Administratie & Advies kan u in deze situatie helpen door de juiste financiële professional de taken van de afwezige tijdelijk te laten overnemen.

 

Netwerk
Social media