Fimax

Diensten

Als ondernemer krijgt u te maken met tal van verplichtingen, zoals het voeren van een administratie en het doen van belastingaangiften.

Iedere ondernemer in Nederland dient een overzichtelijke administratie te voeren.
Een woud van (overheids)richtlijnen bepaalt aan welke verplichtingen uw administratie dient te voldoen. Afgezien van het feit dat de wetgeving op dit gebied voor de gemiddelde ondernemer uitermate moeilijk is te doorgronden, wijzigen de regels ook nog eens doorlopend. En vaak moet u gedwongen de positie bekleden van onbezoldigd ambtenaar en allerlei gegevens aanleveren welke u veel werk en tijd kosten. Tijd die u beter kunt gebruiken voor activiteiten die u omzet en winst opleveren!
De meeste ondernemers voelen deze verplichtingen dan ook als een vervelende last die alleen maar tijd en geld kost. Naast de verplichting van het voeren van een administratie, kan een correct gevoerde administratie u veel informatie bieden.

Ook krijgt u als ondernemer te maken met diverse soorten belastingen waarvoor uiteenlopende aangiften moeten worden ingediend bij de fiscus. In de meeste gevallen krijgt u als ondernemer te maken met o.a. de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting en dividendbelasting.

Netwerk
Social media