Fimax

Betalen

Uw rekeningen betalen via Internet Bankieren, saldoberichten op uw mobiel, deze en andere diensten worden door alle banken aangeboden. Maar gewoon bij de bank binnenlopen voor een praatje of uw rekeningen te betalen, dat bieden veel banken niet meer. Bij ons kunt u langskomen op ons kantoor in Doetinchem, voor een vertrouwd gezicht en om al uw financiën te regelen zoals u dat wilt. U wordt vriendelijk te woord gestaan door een van onze medewerkers.

Dus wilt u een betaalrekening waarbij u zonder problemen uw rekeningen kunt betalen wanneer en zoals u wilt? Wilt u liever persoonlijk geholpen worden? U wilt niet te veel betalen voor uw betaalpakket? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

Zakelijk Bankieren?

De Zakenrekening van RegioBank is een zakelijke betaalrekening voor Verenigingen en Stichtingen zonder winstoogmerk, Zelstandigen Zonder Personeel (ZZP) en Midden Klein Bedrijf (MKB). Deze rekening is in gebruik en qua faciliteiten vergelijkbaar met de particuliere Privérekening van RegioBank, inclusief Internet bankieren en overschrijvingsformulieren, exclusief OLA's en incassomogelijkheden. Klanten die wel graag een acceptgiro- of incassocontract willen kunnen wij de SNS Zakenrekening aanbieden.

Op de Zakenrekening van RegioBank zijn terugbetalingen niet gebonden aan minimum- en maximumbedragen, zolang het tegoed van de rekening niet wordt overschreden. Een roodstandfaciliteit is bij deze rekening namelijk niet mogelijk.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en deskundig advies.
Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank, een vertrouwd gezicht.

Netwerk
Social media